vrijdag 2 januari 2015

(Verlate) Plaatjes van augustus 2014


Creatief in de keuken.


Het is IKEA tijd. Oudste verdient wat bij door voor mij elke gids van een juiste adressticker te voorzien.



Dan gaat de hele bende de kofferbak in. Want dit is teveel gewicht om met de fietstassen te vervoeren. Het kan natuurlijk wel, maar dat betekent vaak terug naar huis fietsen om bij te laden. Dan kies ik voor een andere oplossing en rijd ik de wijk rond en bezorg vanuit de kofferbak. 



Het groeit en groeit maar. Tijd voor grotere voetbalschoenen. Maar 45 inmiddels.



Een zelfmaak cadeautje voor een jarige. Taart-uit-een-potje.



Hij was ook uit zijn Manchester trainingssetje gegroeid. Dit keer wilde hij er wel eentje van Sparta. Dàt is de ware fan. Géén succes-supporter maar ook steunen in barre tijden. Maat XL inmiddels.



Opa Olifant onderneemt vaak in de vakanties iets leuks met de jongens. Jongste wilde graag weer eens naar het Dolfinarium, dus dat gingen ze doen. 



Hier in de buurt heeft elke gemeente zijn Zomerfeest. Zo ook Schipluiden. Op de zaterdag dat W. en Jongste in Turkije zijn, organiseren ze een wandeltocht van ruim 21 kilometer. Ik heb daar eigenlijk wel zin in. Eens kijken of ik dat aankan, die afstand. Op het laatste moment contact ik mijn hardloop-maatje en zij kan en heeft zin om mee te gaan.



De communicatie over de start van het evenement was niet geweldig, zodat we lang voor de starttijd al aanwezig waren. Nergens een koffietentje open. Tot we er eentje vonden waar we alvast naar binnen mochten en waar ze voor ons gewoon koffie schonken. Als tegenprestatie haalden wij de stoelen van de tafels. 

Deze culinaire reis was hartstikke leuk. Er waren veel fietsers en heel weinig wandelaars. Mooie omgeving. Leuke stops.



Heel veel tijd om bij te praten en nieuwtjes uit te wisselen.



De cappuccino op het terras na de finish was dik verdiend. Een fijne afsluiting in de namiddagzon.



Op de seizoenskaart van W. ging ik met Oudste mee naar Sparta. Het was zowaar een beetje om aan te zien. Maar eerlijk gezegd weet ik nu al niet meer of ze gewonnen hebben.......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten