donderdag 29 januari 2015

Hagelpuntjes #29


Het was een wisselvallige winterdag vandaag.

In volle verwachting openden we vanochtend de gordijnen. Er was hier echter geen sneeuwvlokje te zien. Geen witte straten en struiken.
De vroege nieuwsuitzendingen stonden bol van de filemeldingen. De rest van het land werd er blijkbaar wél door geteisterd.

Later op de ochtend en ook in de middag waren er flinke hagelbuien. Er viel veel in korte tijd. Al die hagelpuntjes bij elkaar kleurden de grond voor even wit. Even maar, want zodra de zon zich weer liet zien verdween het zo snel als het gekomen was.

Vanavond begon het hier dan toch ook plots te sneeuwen. Lag er ineens een witte laag buiten. Ook geen blijvertje, want de straten zijn na een paar uurtjes alweer schoon.

Een wisselvallige winterdag. Afgesloten door een wellicht verwarde 19 jarige jongeman. Het zou me niet verbazen als hij (te) veel voor zijn kiezen heeft gehad de laatste tijd. Dat er een complottheorie in zijn hoofd is gaan huizen. Waanvoorstellingen. Een psychose misschien. Enorme storm in zijn hoofd. Bij hem blijft het voorlopig heel lang winter.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten