maandag 20 juli 2015

Rust Punt #201

Vandaag nog 1 dagje rust voor de mannen.
Beetje uitslapen en om negen uur met een bakkie en een bammetje in het zonnetje op de camping zitten.
Langzaam komt er leven in de chalets om ons heen. Veel wandelaars, allemaal te herkennen aan een gekkeurd bandje om hun pols. Elke afstand, een ander kleurtje. De roden zijn in de minderheid.

In het begin van de middag, als de lucht weer betrekt, besluiten we een ommetje te maken om vast een beetje in te lopen. Maar dan wel op standje relaxed.
We zetten de auto neer vlakbij de Zweefvliegtuigvereniging. Mooi scrabblewoord trouwens.

Daar lopen we een rondje langs tien caches. De meesten hiervan zijn door een knutselaar in elkaar gezet en verstopt. Jongste werd heel enthousiast van de Kermis serie. Allemaal verschillende attracties waren er gemaakt. Wat een kunstwerkjes.

Nog voor we rond zijn gaat het regenen. Er lijkt wel een patroon in te zitten hier. Want na het avondeten trekt het weer open en kunnen we de laatste koffie van vandaag weer in de avondzon opdrinken.

De laatste uurtjes van de dag besteden we aan de administratie en voorbereiding voor morgen. Hij schrijft en verstuurt zijn verslag voor PopupTV en helpt me uit te zoeken waar ik hen morgen onderweg misschien kan treffen. Omdat de route ten noorden van Groesbeek en Nijmegen zal zijn, is de afstand te ver om te fietsen. Maar de auto is op zo'n dag ook een uitdaging, omdat vele wegen niet bereikbaar zullen zijn vanwege de complete overname door de wandelaars.

Afsluitend worden de tassen gevuld, gepakt en de kleding klaargelegd. Hun wekker staat op 2.15 uur. Nee, geen typefout. Kwart over twee.

Waar beginnen ze toch aan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten