zaterdag 18 juli 2015

Aankomst Punt ##199

De kop is er af. Begin van de middag vertrokken richting Groesbeek en om half vier hadden we ons eerste terras te pakken.
Weer een uur later hebben we intrek genomen in ons home voor de komende week. Een chalet op de camping. Niet zomaar een camping, nee, een hele echte. Met veel drukte en een clown.
Op het stuk waar de chalets staan is het betrekkelijk rustig. Er staat 1 boom. Precies naast ons, zodat we zowel zon als schaduw op onze plek hebben. Spekkopers zijn we.
Onze eerste maaltijd hier nuttigen we bij de - jawel - snackbar. Daarna nemen de jongens een eerste duik in het (buiten) zwembad. Ze ontmoeten daar een Belgische stuiterbal. Nog voor hij 'hallo' had gezegd, was hij al drie keer bij Oudste op zijn rug gesprongen. Wij denken wel eens dat wij een onrustige en aanwezige Jongste hebben, maar dit zou er eentje van Jochem Meijer kunnen zijn. Zet die van ons in een ander daglicht.
Tot elf uur zitten we met de kaarsjes aan buiten en heb ik de eerste Rummikub nederlaag al geleden. Het belooft een mooie week te worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten