dinsdag 24 maart 2015

Vergaderpunt #83


Gisteravond was er een vergadering van "mijn team" van de MaaslandLoop, Run4HappyKids.

Het team is anders dan het team waar ik vorig jaar deel van uitmaakte. Het is serieus en uhh.....een tikkie intimiderend hier en daar.

~ De kookploeg, chauffeurs, kaartlezers, fietsers en hardlopers bij elkaar. ~

Om een schema in elkaar te draaien werd op een rijtje gezet welk tempo iedereen zo'n beetje dacht te gaan lopen. Die grote meneer daar iets rechts van het midden bijvoorbeeld gaat uit van zo'n 4.20.
Hardlopers-jargon is dat hè. In Jip en Janneke-taal  bedoelt hij dat hij over elke kilometer 4 minuten en 20 seconden gaat doen. Moet je eens proberen. Als ik voluit een sprint trek moet ik aan het zuurstof en haal ik deze snelheid nog steeds niet.

Ik zette scherp in op 5.50. Ambitieus? De teamcaptain dacht van wel. 

Vanochtend rende ik een rondje. Ik liep door, maar ook makkelijk en ontspannen. Thuisgekomen zag ik dat er acht en een halve kilometer op de teller stond, met een kilometer gemiddelde van 5.49.



Nog 78 dagen voor we gaan. Ik voel me sterker dan ooit.



Als team zijn we druk met acties om geld bij elkaar te sprokkelen voor het goede doel van dit jaar, Stichting Het Vergeten Kind. Omdat de potroosjes-actie vorig jaar best een succes was, gaan we die herhalen. Vanaf de 7e mei zijn ze bij ons te koop. Over de prijs wordt nog onderhandeld, want de inkoopsprijs zal wegens het moederdag-weekend waarschijnlijk iets hoger gaan liggen.

Misschien wil je ons ook (weer) steunen?

2 opmerkingen:

  1. Ja... ik wil pot roosjes!!!

    Knap hoor.. trots op jullie!!!! Dikke kus!!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hé, wat leuk. Je was mijn eerste klant.
      Al voor de officiële voorverkoop start heb ik er 10 verkocht. Hij gaat goe-hoed!

      Verwijderen