donderdag 6 juli 2017

Blijdorp


Diergaarde Blijdorp. 
Toen de jongens klein waren, hadden we er een abonnement. Eerst had Oudste er één, samen met Opa. Later hadden wij er met zijn drieën één, via de Rotterdampas.


Wat hebben we daar jarenlang veel plezier van gehad.


Inmiddels was het best een tijdje geleden dat we er met elkaar waren. En eigenlijk, hadden we daar wel weer eens zin in. Dus toen ergens in het vroege voorjaar, een drogisterij een aanbieding had voor dierenpark-kaarten, kocht ik er vier. Er zat een houdbaarheidsdatum op. Half juli.

~ In afwachting van de roofvogelshow. ~

Uiteindelijk bleken we zo'n volle agenda te hebben, dat het nog niet mee viel om op tijd een dag te vinden, waarop we allemaal vrij waren.


Maar, gevonden! Maandag was het zover. Een heus gezins-uitje. Die behoorlijk zeldzaam zijn tegenwoordig, omdat de onderlinge interesses best uit elkaar liggen.


Wat wàs het leuk. De jongens riepen de hele dag : "Oh ja, weet je nog?"


Er is het één en ander veranderd. Bijgemaakt. Verhuisd. Maar ook weg gehaald.


Wat blijft, is dat het een prachtige dierentuin is. Waar veel te zien én te doen is.


Ze zijn zelfs samen de speeltuin ingedoken. Om te klimmen en klauteren, de glijbaan af te gaan en te schommelen. Heus waar. Net als vroeguh.


Ik mocht er ook nog foto's van maken. Dàt hoef je maar één keer te zeggen. Je weet tenslotte nooit wanneer het weer eens 'mag'.


Het was een fijne, fijne dag.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten