zaterdag 5 september 2015

Ze-maakten-indruk-Punt #248

Eindelijk. Eindelijk mochten ze weer een wedstrijd spelen.

Het is lang hoor, zo'n voetbal-stop van eind mei tot en met nu.......

Twee keer was hen een oefenwedstrijd 'beloofd' en twee keer ging deze niet door.

Ieder seizoen begint met een bekercompetitie, om in deze klasse te bepalen of je er thuishoort, of dat je wellicht in de competitie een klasse hoger kunt gaan spelen. 
Hun eerste bekerwedstrijd - vorige week gepland - ging ook niet door, omdat de tegenstander zich wegens een tekort aan spelers had terug getrokken. Snotver.

Gisteravond en vannacht viel er een énorm pak regen. Hij zag het somber in. Op de vroege zaterdagochtend werd de één na de andere wedstrijd afgelast wegens de slechte zompige drassige grasmat. Zo ook die van Jongste. Wij zagen de voordelen, want bij dit bericht konden wij om tien voor acht weer terug tussen de lakens in plaats van op weg naar de vereniging.

Hij zag de bui hangen.
Maar. Van alle wedstrijden die om half drie gespeeld zouden gaan worden, werd zijn team verkozen om op het kunstgrasveld tóch hun potje te gaan spelen. Hoezee.



De eerste wedstrijd, als A-elftal. Maar vijf jongens hebben de leeftijd van een A-speler. De rest is tweedejaars B, maar is doorgeschoven. Nu kunnen ze gelukkig samen in een elftal blijven spelen.

De eerste wedstrijd in de nieuwe gesponsorde shirts. Het zag er strak uit.



Ook met de uitslag maakten ze indruk, 4 - 2 gewonnen. Terwijl hun tegenstander vorige week met grote cijfers van hun toenmalige opponent had gewonnen. Welke op hún beurt dit weekend zelf met enorme cijfers heeft verloren. Snap je?
En die gasten van de club even verderop verloren met 11 - 1 vandaag, vond hij terug op het www.

Hij ziet hun kansen toenemen. Als dat maar niet tegen gaat vallen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten