woensdag 9 september 2015

Wandelpunt #252

Na onze laatste ontmoeting samen met de andere Augustus99-moeders, vonden we dat we elkaar toch wat vaker zouden moeten zien. Zij is van de actie, dus er stond al snel een datum vast.

Ineens was de zomervakantie voorbij en werd het negen september. Niet zomaar een negen september, nee een hele zonnige negen september. Een prachtige dag voor een wandelingetje in een onbekende omgeving, in goed gezelschap.

Ik zei het al. Zij is van de actie, dus voor ik met mijn ogen had geknipperd rolden er wandel-suggesties mijn Email-postvakje binnen.

We kozen voor Vianen. Beiden vonden we uiteindelijk de juiste P in het centrum en bij het bewuste bruggetje. We maakten een mooie wandeling door het centrum van Hagestein, waar we het bijzondere voormalige gemeentehuis passeerden. We liepen langs de plas Everstein naar de stuw. Voor ik het wist stond ik op de Lekdijk. Daar was ik afgelopen juni ook, maar toen rennend tijdens De Maaslandloop. Na een kleine twee uur waren we terug in de binnenstad van Vianen, waar een zonnig terrasje uitnodigend naar ons lachte.



Dit zijn de betere woensdagen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten