zaterdag 19 januari 2019

Wie volgt Evi?


De tweede aflevering is voorbij en gelopen zoals verwacht. Het eerste rode scherm is getoond. De eerste afvaller een feit.



Evi, degene waar een groot deel van de kandidaten én mollend Nederland, een oogje op had moest vertrekken. Haar rode scherm betekende ook voor velen uit onze poule hun eerste rode scherm. 15 van ons zijn in totaal 613 punten verloren.



Voor dit moment geeft het een duidelijke scheiding aan. Van de 24 spelers zijn er 8 die al hun punten nog hebben en na de verdiende verdubbeling nu 400 punten hebben. Vier mannen, vier vrouwen.
Onder hen 4 uit mijn gezin, maar dat is toeval. Wij kijken samen naar de uitzending, ouwehoeren er veel over na, maar hebben allemaal onze eigen verdenkingen en vullen de poule zonder overleg in. Toch grappig. Hoelang houden we dit vol?

Eén van de 24 uit onze poule heeft geen punten ingezet. Bewust of per ongeluk, dat weet ik niet. Feit is dat je zo ook geen punten kwijt kunt raken.

De 7 mannen zijn samen 83 punten verloren en de 16 vrouwen 530. Wat kunnen we hieruit concluderen? Nou...niks. Maar zo gaat het tijdens de uitzendingen ook. Er gebeurt van alles waarvan je denkt dat er een betekenis achter zit, maar meestal is dat helemaal niet zo. 
Let maar eens op. Ben jij iemand die in een tunnelvisie zit en één kandidaat verdenkt, dan ben ik er zeker van dat je per aflevering best 3 hints kunt vinden die ook naar deze Mol leiden. Terwijl dat dus niets hoeft te betekenen. Als je iets zoekt, vind je altijd wel iets.

Ik blijk een intensieve zoeker te zijn, want man o man, wat heb ik slecht en onrustig geslapen de nacht na de uitzending. Dat is echt niet goed hoor.

~ gemaakt door @johanamsoms ~

Dit was de Top 9 van onze verdachten voor aflevering 2:
1. Rick Paul (686 punten)
2. Niels (638)
3. Merel
4. Evelien
5. Robèrt
6. Sinan
7. Sarah
8. Jamie (263)
9. Nikkie (202)

Mijn punten voor aflevering 3 zijn weer ingezet. Ik maak voorlopig gebruik van de omgekeerde tactiek. De wegstreep-tactiek. Er zijn erbij waarvan ik denk 'die is het echt niet'. Eén daarvan is 'mijn' Robèrt. Maar er staan er nog een aantal op dat lijstje. Ik durf niet meer all-in te gaan, omdat ik het jammer zou vinden zonder punten te komen zitten en dan niet meer actief mee te kunnen spelen in de poule. Dus ik blijf op twee inzetten en daarom mag Robèrt er voor de vorm nog bij. 


~ kandidaten van aflevering 3 ~

Afsluitend een verzoek: alsjeblieft, alsjeblieft, ga mij zaterdagavond / zondagmorgen niet appen over de aflevering. Wij zijn er vanavond namelijk niet en kunnen dus niet rechtstreeks kijken. Tot we het gezien hebben, zal ik niet op social media gluren, geen digitale krant bekijken en zéker niet de Wie is de Mol-app openen. Uitgestelde spanning, ik hoop dat ik het kan händelen. En dat ons verrassings-uitje (Salsa dansen, een Parenclub of een avondje John Buijsman?), het waard gaat blijken te zijn ;-).


3 opmerkingen:

  1. Ik ben ook weg. What was I thinking om meerdere afspraken te plannen op zaterdagavonden in deze periode? Ik ga bij terugkomst gelijk kijken. Dan maar nachtwerk 😉

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ha ha ha, dat is mijn plan inderdaad ook. Maar ik heb echt geen idee waar ik heen ga vanavond (verrassing), hoe laat ik terug ben en of ik dan nog energie over heb. De intentie is er wél, om direct te kijken...fijne avond!

      Verwijderen
  2. En wat voor verassing uitje hadden jullie?

    BeantwoordenVerwijderen